Wie wij zijn

                
                

Mannesmann Precision Tubes Netherlands (MPTNL) fabriceert op de productielocatie in Helmond, met zeer moderne productiemethoden, hooggekwalificeerde koudgetrokken naadloze stalen precisiebuizen. Er werken circa 100 medewerkers, de meeste in vast dienstverband. Ons bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur, korte communicatielijnen en een no-nonsense cultuur. 

Binnen onze organisatie is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Al onze collega’s worden gestimuleerd na te denken over hun eigen toekomst binnen de onderneming en er is veel aandacht voor gezondheid, vitaliteit en een goede balans tussen de werk- en privé. Er wordt geluisterd naar verbetervoorstellen en deze worden vaak financieel beloond.MPTNL heeft een sterke marktpositie, een goed gevulde orderportefeuille, een degelijke Duitse moederorganisatie en positieve vooruitzichten. Ons 175 jarig bestaan in 2016 heeft bewezen dat wij alle crises aankunnen.


Monteur Michel geeft een kijkje achter de schermenJouw toekomstige collega's van Mannesmann

Willem Kloft

"We zijn een stabiel hecht team, zeer ervaren met veel kennis en bereidheid om dit aan toekomstige collega’s over te dragen”

Jeroen Beckers

"Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studieregelingen"

Mustapha Douider

“Geen dag is hetzelfde. Er is veel uitdaging, diversiteit en afwisseling in de werkzaamheden en in de techniek!”

Michel Maassen

"Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om zaken naar eigen inzicht aan te passen”

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!