Wat wij doen

Wat wij doen

Mannesmann Precision Tubes Netherlands (MPTNL) fabriceert, met zeer moderne productiemethoden, hooggekwalificeerde  koudgetrokken naadloze stalen precisiebuizen. Wij zijn de enige Nederlandse fabrikant van deze buizen, die geleverd worden aan de chemische en petrochemische industrie, de automobielindustrie en de machinebouw. Ook hebben we een belangrijke plaats verworven in een grote variatie van toepassingen zoals warmtewisselaars, hydraulische systemen, constructiedelen en krachtoverdracht.

De productie geschiedt voor 100% volgens de orderspecificatie van de opdrachtgevers. Het beleid van ons bedrijf richt zich niet op kwantitatieve groei in de zin van uitbreiding van het productenpakket. Er wordt vooral gestreefd naar specialisatie en kwaliteit. Vanuit die doelstelling wordt gewerkt aan verhoging van de omzet en verschuiving naar hightech productie; het fabriceren van hooggekwalificeerde producten middels steeds ingewikkelder wordende productietechnieken. Op het gebied van kwaliteitsgarantie wordt gewerkt met de modernste apparatuur met onder andere ultrasone toepassingen voor kwaliteitsmetingen en controle.


Operator Mustapha geeft een kijkje achter de schermenJouw toekomstige collega's van Mannesmann

Willem Kloft

"We zijn een stabiel hecht team, zeer ervaren met veel kennis en bereidheid om dit aan toekomstige collega’s over te dragen”

Jeroen Beckers

"Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studieregelingen"

Mustapha Douider

“Geen dag is hetzelfde. Er is veel uitdaging, diversiteit en afwisseling in de werkzaamheden en in de techniek!”

Michel Maassen

"Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om zaken naar eigen inzicht aan te passen”

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!